Met een artikel in Ouders van Nu

Kijk, zwanger zijn is gewoon niet altijd superleuk. Zo zit ik sinds deze week verplicht thuis, omdat onze aanstaande dochter heel even haast leek te krijgen. Gelukkig was het vals alarm, maar in het kader van better safe than sorry houd ik me nu koest.

Gelukkig leverde mijn zwangerschap me tot nu toe ook heel leuke dingen op. Mijn verloskundigenpraktijk doet aan Centering Pregnancy, een vorm van verloskundige zorg die is overgewaaid uit Amerika en die heel erg uitgaat van de kracht van de vrouwen zelf. Dus kom ik elke twee weken samen met tien andere vrouwen die rond dezelfde tijd zijn uitgerekend om onszelf aan de hand van thema’s en onder leiding van een verloskundige bezig te houden met en voor te bereiden op zwangerschap en bevalling. Heel leuk, informatief en gezellig. En ook zakelijk interessant, want ik mocht er een artikel over schrijven voor Ouders van Nu, toch niet het meest onbekende ouder- en opvoedblad van ons land.

Het nummer met daarin mijn artikel ligt nu in de winkel. Hier alvast een voorproefje, de PDF van het hele stuk volgt later onder ‘Artikelen’.

dikke buiken