Daar moet ik eens iets mee doen

neeltje.huirne.doodIk heb het weer eens een keertje gedaan hoor. Eventjes ongegeneerd googlen-op-mezelf. Dat moet je niet te vaak doen, maar af en toe is het gewoon heerlijk. En je ontdekt nog eens wat.

Zo blijk ik drie keer op de zoekpagina van nrc.nl te staan. Niet dat je mijn bijdrages kunt lezen wegens betaald, maar toch. Ook zijn er pagina’s die mijn telefoonnummer en de oppervlakte van mijn huis vermelden. Daarvan heb ik mezelf gedelete. En ik zag ook een aantal foto’s van toen ik een heel aantal kilo’s zwaarder was. Eentje mogen jullie ook zien.

Het mooiste vond ik echter dat iemand een heuse verslaggeversbeurt van mij in het Radio 1-journaal geknipt en online gezet heeft. Vanaf een ingesneeuwd Utrecht Centraal berichtte ik de luisteraars over de chaos die er nu nog niet was maar ongetwijfeld nog zou volgen. Luister hier maar.

Ik zou daar eens iets mee moeten doen.