Agnes en Jurre

Sjonge. Agnes en Jurre zijn uit elkaar. Agnes en wie…? Agnes en Jurre, het enige echt leuke stel uit Boer Zoekt Vrouw. Zij maakten de laatste serie tenminste nog een beetje leuk, omdat zij nog wel bij elkaar waren in de reünieuitzending op 2 maart. En ze waren zo leuk om naar te kijken, omdat ze het allebei ook nog niet zo goed wisten met die verliefdheid: wel elkaars handjes vasthouden of niet? Wel zoenen of niet? Beide waren ook duidelijk verlegen met het tweepersoonsbed in de hotelkamer tijdens het weekendje weg: moeten we daar sámen in?

En nu is het dus uit. Dat heeft Jurre gezegd in de Leidsche Courant. Maar hij wil geen details geven. We weten niet eens wie het heeft uitgemaakt! Maar Jurre is dus weer vrij… Ik ben benieuwd of Klaas en Joyce nog bij elkaar zijn…

5 thoughts on “Agnes en Jurre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.