De tip van week 7

De tip van week 7 is de volgende:
Surf snel naar www.pandora.com!


Pandora is geweldig. Want je kan er gratis naar muziek luisteren, je genre-kennis opkrikken en een heleboel nieuwe artiesten leren kennen. Je laat Pandora namelijk weten welke muziek je goed vindt en de site zoekt daar zelf een heleboel liedjes bij die passen binnen hetzelfde genre. Ik typte net bijvoorbeeld ‘Amy Winehouse’ in en nu luister ik ook naar Angie Stone en Trine Broussand. Maar schakel ik over naar het door mij ook aangemaakte ‘Coldplay-station’, dan hoor ik bijvoorbeeld niet alleen Chris Martin, maar ook The Butterfly Effect en Tonic. Waar ik nog nooit van gehoord had. Daar word je toch gelukkig van?

Oh ja, aanmelden kan eigenlijk alleen als je in Amerika woont. Maar hee… iedereen kent toch wel een beroemde Amerikaanse zipcode…?