Joy, new, cure

Mijn vriendje houdt van muziek. Heel erg van muziek. Hij heeft verschrikkelijk veel cd’s en een mijn harde schijf vol geplempt met allerlei moois en leuks. Maar ook een hoop stoms. Zoals de Greatest Dance Hits of the Nineties. Hoewel, da’s dan wel weer fijn voor het jeugdsentiment…

Nu las ik laatst in een tijdschrift dat veel vrouwen een goede muzieksmaak krijgen door hun man. Nu had ik die al, al zeg ik het zelf, maar mijn smaak is door H. in ieder geval een stuk verfijnder en verdiepter geworden. Zo heb ik door hem The Cure ontdekt. Ik weet het, die band bestaat al eeuwen, maar aan mij was ‘ie volledig voorbij gegaan. Net als Joy Division, New Order en Echo & the Bunnyman. En nog veel meer van die mooie muziek. Kijk maar in mijn LastFM-playertje en geniet. En dat allemaal dankzij H!