Nog een tip van week 15

Bij gebrek aan echte schrijfinspiratie volgt hieronder nog een tip van de week:

Wie zin heeft in een stuk kwarktaart zonder zich te vermoeien met het gehele bak- en braadproces, doet er goed aan naar het koelvak van de plaatselijke blauw-witte supermarkt met de mannennaam te gaan (en dan bedoel ik dus niet Dirk van den Broek, want die is rood-wit) en daar bij de Bonusaanbiedingen te kijken. Je zult daar zogenaamde ambachtelijke boerenyoghurt vinden, die, ondanks zijn naam, een welhaast organsmatische uitwerking op je kan hebben. De vruchtenyoghurt met koek (onder andere te verkrijgen in de smaken abrikoos en bosbessen-citroen) veroorzaakt een ‘er plast een engeltje over mijn tong’-sensatie, laat je smachten naar meer en geeft je een spectaculair vol gevoel. Een bevredigend vol gevoel welhaast. Kwarktaart in vloeibare en dus hele snelle vorm… wat wil de moderne vrouw in dit haastige tijdperk nog meer?