De tip van week 17: een desillusie

Potverdomme! Pardon… Ik moest even een vies woord zeggen. Sterker nog, eigenlijk wil ik graag nog veel meer vieze woorden zeggen. Ik ben er namelijk, via een heel interessant programmaatje, dat moet gezegd, achter gekomen dat het rondje dat ik hardloop en waar ik verschrikkelijk moe van word en dat heel.erg.lang. duurt en in mijn idee misschien zelfs wel meer dan vijf kilometer was, maar slechts DRIE kilometer is. DRIE! Dat is twee kilometer minder dan de afstand die ik over minder dan een maand in wedstrijdverband tussen meer dan 10.000 vrouwen (als ik de krant mag geloven) moet gaan rennen. En die drie kan ik zelfs nog niet zonder wandelen afleggen.

Dames en heren, het is op dit moment doffe ellende in huize Huirne, dat kunt u begrijpen. Kut zeg, hoe moet dit nou ooit nog goedkomen? Meer trainen, dat is misschien een goed oplossing. En een mooie route uitzetten, op www.mapmyrun.com. Klotesite.