Templates

Mijn weblog ziet er niet uit zoals ik wil. Mijn weblog moet, net als mijn toekomstige interieur, wit en strak zijn, met af en toe een kleurtje. Stevige, duidelijke letters en veel ruimte voor foto’s, quotes en film- en audiofragmenten. Al heeft dát niks met het uiterlijk te maken.
De voorbedrukte templates die Blogger aanbiedt, passen niet bij deze eisenlijst. Daarom wil ik zelf aan de slag. Het probleem is alleen dat ik geen idee heb hoe. En wat. En waarom. De stoere mannen in mijn omgeving geven vooralsnog ook geen sjoege en bovendien: hee! Dat kan ik best zelf! Maar hoe?

Dames en heren lezers, ik zoek dus tips. Zodat ik zelf een prachtige weblog in elkaar kan klussen. Daarnaast zoek ik ook hulp bij het deponeren (of hoe heet dat) van www.neeltjehuirne.nl én de hosting van deze site. Want er zijn mij iets teveel hostingbedrijven die allemaal iets teveel op elkaar lijken en dus zie ik iets te weinig bos door de bomen meer.

Ik dank u voor de aandacht.