Ik ken iemand die… te horen is in een podcast

Podcasts zijn hip, dat weet iedereen. Iedereen die er een beetje toe doet, begint daarom tegenwoordig een podcast. Politici, journalisten, muziekliefhebbers, mensen met een hobby… allemaal aan de podcast. En dat is ook terecht, want podcasts zijn ontzettend leuk. Zo luister ik bijvoorbeeld heel graag naar De Grote Harry Bannink Podcast van Gijs Groenteman, naar de podcasts van Met het Oog op Morgen én naar Ik ken iemand die, de geweldig leuke podcast van Nynke de Jong, Alex van der Hulst en Hanneke Hendrix over ouderschap en opvoeden. Ik zat zelf in de pilotaflevering over slapen, waarin ik uitgebreid uiteenzette hoe wij onze toen anderhalf jarige dochter die elke nacht minstens zes keer wakker werd, aan het slapen hebben gekregen (dat kan dus echt. En ik kan je vertellen hoe).

En nu is er iets leuks! Nynke krijgt haar tweede kind en dat betekent dat ze een aantal maanden haar podcast niet kan presenteren. En wie mag dat nu gaan doen? Jawel, ík! In de komende drie, vier Ik ken iemand dies hoor je dus gewoon mij. Waar ze over zullen gaan, weet ik nog niet, maar ze worden vast hartstikke leuk en ongetwijfeld ook nog leerzaam. Luistert dus!