Sky Radio

Het voordeel van werken in een wachtkamer is dat je altijd van die lekkere muziek hoort. Van Sky Radio, de zender die van die gevarieerde undergrondmuziek draait. Waarvan je gewoon niet stil kunt blijven zitten. Want je wilt dansen en meezingen tenslotte. Met Michael Bublé en Guus Meeuwis. En met Marco Borsato en Lily Allen. Oh, en vergeet Trijntje Oosterhuis niet. Heerlijk.

Nu, in deze prachtige maand december, heb ik helemaal geluk. Het is weer kerstliedjestijd! Al de hele ochtend suis ik over het parket op de zoetgevooisde klanken van Mariah Carey, Chris Rea en Louis Armstrong. Ik kan mijn geluk niet op. Ik heb er een heel fucking jaar op moeten wachten, maar gelukkig is het nu weer zover!

’t Is tenslotte ook al 7 december. De hoogste tijd. En als ik soundeffects had kunnen toevoegen aan deze blog, hadden jullie nu ook allemaal belletjes gehoord. Zoals ik, op deze ochtend. En op de vele ochtenden die nog gaan volgen tot het eindelijk, eindelijk echt Kerstmis is.

Aanvulling op dinsdag 8 december:
Ik geloof dat ik mezelf op ga hangen. Zoveel ‘Wham’ en Chris Rea op één dag kan een mens gewoonweg niet aan. Zelfs het nieuwe kerstnummer van Miss Montreal haat ik al.