DJ

Ik kan zelf geen plaatjes draaien en luister mijn muziek via een stereotorentje uit het jaar nul. Maar ik ken wel een paar stoere mannen met een draaitafel en mijn onderbuurmeisje is de coolste DJ’ster van Utrecht. Dus voor hun de volgende oproep, zodat ze nog veel beroemder kunnen worden:

GEZOCHT: DE ULTIEME SPINNINGMASTER VOOR DE BNN DJ-CONTEST 2008

Ben jij een eclectisch draaitafeltalent dat het publiek vanachter de DJ booth opzweept tot grote hoogte? Schrijf je dan nu via http://www.bnn.nl/ in voor de BEDeclectic DJ Contest 2008. De DJ’s met de beste demo’s kunnen op 1 maart meteen aan de bak tijdens de volgende BEDeclectic, de maandelijkse clubavond van BNN.
De prijs? Een exclusieve set tijdens een BEDeclectic event en naamsvermelding op de flyer en de site. Ook wordt jouw set gedraaid in Lucien Foorts radioprogramma Los! op 3FM, dus eeuwige roem valt jou ten deel!
Heeft de mengtafel geen geheimen voor je? Dan is dit je kans. De geselecteerden krijgen namelijk op zaterdag 1 maart hun fifteen minutes of fame. Juist ja, een mini-setje van een kwartier, precies genoeg tijd om je skills en je beste platen aan het publiek en de jury (allemaal deskundigen uit de scene) te laten horen. Heb jij de helft van je concurrenten eruit gedraaid? Dat betekent dat je op 5 april in de halve finale staat in Hotel Arena Tonight. Dertig minuten lang is het podium van jou.
And the winner is… ? Dat wordt op 3 mei bekend gemaakt tijdens de zinderende finale wederom in Hotel Arena Tonight. De twee beste DJ’s uit de competitie krijgen ieder een uur de tijd om de deskundige jury en het publiek te overtuigen door het dak eraf te draaien.Schrijf je in voor de DJ-contest via
http://www.djcontest.bnn.nl/ en stuur je demo naar BNN!