Poes

Soms wou ik dat ik een poes was. De hele dag een beetje in het zonnetje in de vensterbank liggen, beetje eten, beetje geaaid worden, beetje spinnen… heerlijk. Maar dat blijft bij een beetje fantaseren, uiteraard. Helaas ligt dat voor sommige mensen iets anders:

Een Britse buschauffeur heeft de 19-jarige Tasha Maltby de toegang tot zijn bus ontzegd, omdat ze was aangelijnd door haar vriend. “We laten freaks en honden zoals jij niet toe”, zou de chauffeur gezegd hebben, meldde de Daily Mail woensdag.
De vrouw zei tegen de buschauffeur dat ze het huisdier was van haar 25-jarige vriend.

De busmaatschappij raadt Maltby aan voortaan zonder halsband de bus te pakken. De vrouw lijkt hier geen gehoor aan te willen geven. “Ik gedraag me als een huisdier en heb een erg makkelijk leven”, zei Maltby tegen de Engelse krant. “Ik kook niet, maak niets schoon en ga altijd met mijn verloofde Dani mee. Het komt misschien vreemd over, maar wij voelen ons er gelukkig bij. We doen niemand kwaad.” (nu.nl)

Tja.