Dag van het Individu

Voor alle singles, alleenstaanden, alleengaanden en anderen die niet samen werken en samen leven: er gloort hoop aan de horizon! Speciaal voor jullie is op 31 maart aanstaande de allerallereerste Dag van het Individu! Ontwikkel een brede en optimistische kijk op die tweeënenhalf miljoen Nederlanders die in hun eentje zijn, ontvang een ‘Individuwtje in de rug’ en geniet van optredens van solo-initiatieven als dichters, singer-songwriters en one-man-bands.

De Dag van het Individu wordt georganiseerd door de Club van 1, onderdeel van de Club van 100 van de RVU. Het wordt een dag vol plezier, inspiratie en bewustwording. Uitvalsbasis is eetcafé De Baas aan de Lijnmarkt, onder de voet van de Dom. Hier wordt om 11.00 uur het startschot gegeven. Later op de dag vinden hier onder meer workshops, lezingen, coaching sessies en optredens plaats. Iedereen die zich onzeker of alleen voelt kan bovendien een “Individuwtje in de rug” krijgen. Rond etenstijd kan ieder Individu terecht voor een gezonde en rechtvaardige maaltijd, verzorgd door non-profitorganisatie Food Not Bombs.
Maar de Dag van het Individu moet zich over de complete binnenstad uitspreiden. Er komen stickerbrigades en promotieteams, maar ook onverwachtse daden van verwondering, die een sympathieke overval doen op het winkelend publiek. Ook is aan de campagne is een cd verbonden, die vanaf 26 maart inclusief hoesje, gratis te downloaden is via online muziekplatform www.simuze.nl. De bekende gratis kaartendistributeur Boomerang heeft zich ook al bij het initiatief aangesloten, en biedt – in voorbereiding op echte kaarten – vanaf zijn website gratis e-cards aan, via het adres http://boomerang.nl/pages.php?page=51903.

Alle individuen verenigt u en wees niet meer alleen op de Dag van het Individu!