Het houdt maar niet op!

Er is weer nieuws over Lingo. De TROS gaat door met het spelletje! Hopelijk is dit het laatste wat we erover horen , want het wordt hoog tijd om het over belangrijker zaken gaan hebben. Overigens hoop ik dat de TROS doorgaat zónder Lucille Werner, want iemand die zó op de foto gaat, moet natuurlijk acuut van de buis.

TROS gaat door met Lingo
HILVERSUM (GPD/Novum) – De TROS heeft besloten het spelletje Lingo ook na 31 december te blijven uitzenden. Volgens TROS is het besluit genomen ‘omdat de TROS en de Publieke Omroep de kijkers van Lingo allerminst kwijt willen’. De netcoördinator van Nederland 1 wilde het programma van de buis halen omdat het te weinig jongeren trekt. Bob Bartelds, directeur van de TROS: ,,We zijn verheugd over de massale steun voor het programma en hopen dat de politiek zich naast de steun voor Lingo ook zal inzetten voor een verdere ondersteuning van de Publieke Omroep en haar programma’s.” De TROS zegt wel nog steeds meer jongeren te willen trekken voor Nederland 1. De omroep blijft dan ook in overleg met de netcoördinator op zoek naar aanpassingen aan het bestaande programma. Daarnaast wordt gekeken naar het ontwikkelen van een nieuw programma dat meer dan nu aansluit bij het beoogde netprofiel van Nederland 1.