Geer en Goor

Waarom krijgen Geer en Goor 50.000 euro om hun ruzie bij te leggen? En waarom staat dat op de voorpagina (!!) van de Telegraaf? Waarom moet een ordinaire nichtenruzie ├╝berhaupt in de media? Oh, ik kan daar echt w├│edend van worden, van dat soort idioterie!

Joling & Gordon komen weer over de vloer
HILVERSUM (ANP) – Gerard Joling en Gordon hebben hun ruzie bijgelegd. Dat maakten de ‘polderdiva’s’ woensdagavond bekend tijdens een optreden op een Talpa-feestje, aldus een woordvoerder van John de Mols zender. De twee gaan een nieuwe reeks opnemen van hun succesvolle serie Joling en Gordon over de Vloer.’Geer en Goor’ vochten de afgelopen anderhalve week in de media hun ruzie uit. Ondanks de harde verwijten over en weer had deze veel weg van een mediastunt. Gordon wilde met de opnames voor het programma stoppen nadat Joling zich op het laatste moment ziek had gemeld op een opnamedag. Joling verweet zijn collega dat hij het eerder al vele malen had laten afweten.Een nieuwe reeks is nu in aantocht. In Joling en Gordon over de Vloer krijgen de presentatoren/zangers opdracht enkele dagen ergens aan de slag te gaan. Afgelopen seizoen werkten ze onder meer in het circus en op een varkensfokkerij.