Stilte

U zal wel denken: die Neeltje is vast op vakantie. Met die hotelbon. Want we horen al zolang niks van d’r.

Dat klopt niet. Ik was niet op vakantie en al helemaal niet met die hotelbon. Want het is allemaal leuk en aardig, zo’n bon, maar natúúrlijk moet je nog zelf je ontbijt en diner betalen en dat is dan vanaf 30 euro. In ongeveer twee hotels in heel Nederland. Eigenlijk moet je eerder aan een eurootje of 50 per persoon per nacht voor ontbijt en diner denken. Dat je dan verplicht moet nuttigen in het hotel. Dan ga ik liever in een cheap ass hostel en eet ik elke avond bij een ander restaurant. Wel zo afwisselend en waarschijnlijk nog goedkoper. Ik wist het natuurlijk allemaal vantevoren, ik zei het zelfs nog tegen de leuke rapper die mij de hotelbon had aangesmeerd, maar toch, je wilt het niet geloven hè? Je ziet jezelf al helemaal met vriend H. op een kingsize bed, in een kingsize bad, of aan een kingsize ontbijt….

Het klopt wel dat u al erg lang niks van me hebt gehoord. Dat komt, lieve mensen, omdat ik eenvoudigweg geen inspiratie heb. Ik ga niet trouwen, ik presenteer geen radioprogramma, ik kan niet hardrijden op de fiets, en ik heb ook geen beschamende afwijking. Ik wist gewoon even niks. En ik hoop dat dat snel voorbij gaat.