Jee! Ik hoef niet meer in het OV

Het is alweer even geleden dat ik heb geklaagd over het openbaar vervoer. Dus mag het vandaag wel weer es even.

Daar wil ik dan wel meteen de aantekening bij maken dat het voor mij over anderhalve week (voorlopig) afgelopen is met trein,- metro- en tramreizen. Want ik ben ontslagen. En nu echt. Per 1 januari. Wie dus een nieuwe baan voor mij heeft, journalistiekgerelateerd, is een held. En daar bak ik een taart voor.

Enfin. Het openbaar vervoer dus. De trein om precies te zijn. Zoveel heb ik eigenlijk niet te klagen. Maar ik vind toch wel dat als je in een stiltecoupé gaat zitten, je gewoon je bek moet houden. Kop dicht!

2 thoughts on “Jee! Ik hoef niet meer in het OV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.